2011. január 14., péntek

Szerelem

Már jó ideje megkezdődött  az újév,de én itt csak most kezdem el.És lehet-e nagyszerűbb dologgal kezdeni,mint a szerelem,aligha.A szerelem medálom már régi forma.Az újdonságokat a megrendelőim "préselték" ki belőlem.Először kezdődött egy lilás szinű medállal.A megrendelés pillanatában arra gondoltam,miért ragaszkodom én a piroshoz,ha szivről van szó,hiszen milyen nagyszerű ötlet valami sötét szin.Igy született meg ő:
Hm,ő megszületett,csak ez a fránya gép nem enged képet felraknom.Na,ez jó kezdődik.

6 megjegyzés:

 1. Jó, hogy újra megindult az alkotókedved, mégha döcögősen is. A fotókhoz meg minden nap egyre több a fény! (Talán a szabadban is kipróbálhatnád a fényképezést, ha van kedved. Monjuk egy faágon, vagy mohaszőnyegen... az ékszerek úgyis szépen lóbálóznak...)

  VálaszTörlés
 2. Szia vegre:)

  Tobbszor beneztem Hozzad, de nem akartalak surgetni, mert magamrol tudom, ugy semmi nem megy.
  Kivancsian varom a kepet.

  Szep napot kivanok!es engedelmes gepet:)

  VálaszTörlés
 3. Sziasztok!
  Itt vagyok én mostmár azthiszem teljes gőzzel,és milyen jó köztetek lenni!Bár előbb majd az üvegeimnél töltöm az időm,aztán jön csak a fényképezés,de jó ötlet pl.az ágon fényképezés.
  A gépemmel nem tudom mi van,Ágnes,a te blogodra nem birok felmenni tegnap óta,most meg a kép feltöltésnél is azt csinálja,hogy egyszerűen ledob az internetről.
  Nem tudom,hogy várjam-e a jószerencsémet,vagy ide már valaki hozzáértő kell,aki helyrerakja az engedetlen jószágot.

  VálaszTörlés
 4. Szia!

  Milyen vírus irtót használsz? Nálam AVG-nél jelentkezett ilyen probléma. Sőt bizonyos oldalakat egyszerűen bojkottált és mindig bezárta. :)

  VálaszTörlés
 5. Meglehet valami virust szedtel ossze.Szerintem szolj valami gepdoktornak.

  VálaszTörlés
 6. Ezek szerint a virus irtóval lesz gond,ha már ennek szokása ilyen hecceket művelni.Eddig is AVG volt,de most került rá valami szuperszonikus új fajtája és azóta van problémám.Hát akkor jöhet megint a gépdoki.

  VálaszTörlés