2012. szeptember 24., hétfő

Narancssárga egyszerűség

Ismételten egy gyönyörű visszajelzésről irok, ezt a gondolatot kaptam : Om mani peme hung, egy nagyon egyszerű forditásban
 Az örök fény él bennem.
Maga a mantra egy nagyon mélységes út, elismerésem annak, aki járja. De én most hadd foglalkozzam 
ezzel az egyszerű forditással. Azon felül, hogy egy pillantra ismét az egekben éreztem magam, alkotótársaim jutottak eszembe. Köreinkben újra és újra felröppen a másolás témája, hogy milyen bosszantó, ha valaki másolja az alkotásainkat, az ember kifosztva érzi magát. De én mindig úgy érzem a lényeg NEM és NEM vehető el. És most nem a gyönyörű visszajelzésekre célzok, amik mindenképpen rengeteget jelentenek, hanem a "fényről" beszélek, ami nem másolható, nem vehető el. Ami mindenkiben ott él, és aki lusta ezt előhozni, az végtelenül szánalmas.
 

Ha már bejegyzés, akkor jöjjön egy fotó egy új nyakláncról. Beleszerettem ezekbe a gyöngyökbe.
Kicsi gyönyörűségek. Ha ügyes leszek, még ma felkerül az Etsyre

3 megjegyzés:

  1. Jó, hogy így gondolkodsz, mindenkinek így kéne, és nem lenne több veszekedés az internetes berkekben. A legtöbb másoló szerencsére úgy is eltűnik rövid idő alatt. Hozzád hasonló pedig egész bizonyosan nincs, mert a te alkotásaidnak saját élete,története és kisugárzása van. Ez a nyaklánc olyan, mintha egy narancs színű virágból csöpögne a harmatos nektár! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, köszönöm!
    Ohh, Sesame, hogy te mikre nem asszociálsz!!! Bár, hogy ezeket a kis gyöngyöcskéket imádom, az biztos.

    VálaszTörlés