2013. június 24., hétfő

Gondolattöredék - a töprengésről


Mikor a gondolataimat irásban próbálom rögziteni, mindig megtörténik, hogy bár valami kerek egészet szeretnék összehozni, a leirt szavak pár mondattal arrébb már akár ellentmondanak magamnak. Akkor túl kanyargósnak és hosszúnak érzem mégis egyenesbe hozni az ellentéteket. Aztán minél inkább törekszem, annál inkább belegabalyodom a gondolat indákba. Szokásom továbbá valamiféle sejtelmesség, amibe aztán azt ért bele mindenki, amit akar, vagy éppen semmit nem ért belőle. De azt hiszem, ha még részletesen megmagyaráznám is, akkor is azt ért bele mindenki, amit akar. Igy születtek meg az én gondolat töredékeim. Úgy döntöttem a teljesség igénye nélkül fogom rögziteni a gondolataimat. Igy nem kell félúton abbahagynom, mert az indittatás kötelez.
 Ha ellentmondok magammal, valahol összahozható, majd máskor egy másik irásban összehozom. Ha butaságokat irok, utam a fejlődés.

3 megjegyzés:

  1. :) Nagyon jól megfogalmaztad, hogy születnek ezek a bejegyzések. Számtalanszor előfordult velem is . Gyakran egész más jön ki a billentyűk alól, mint amit írni akartam. Nem baj, jó ez, és nagyon érdekes, hogy mi akar kijönni az emberből. Hagyni kell! :)

    VálaszTörlés
  2. En utolag olvasva jovok ra, mekkora ossze-visszasagot irtam:)de szerencsere en ertem, es azert masok is:)

    VálaszTörlés
  3. -Kati, jó tudni, hogy nem csak velem fordul elő ez, hanem talán egészen elterjedt jelenség.
    -Ágnes, nekem még nem tünt fel, hogy össze-visszaságokat irnál

    VálaszTörlés