2011. február 3., csütörtök

Gondolatok

Multkor mutattam már a lényeimet,most ők a legújabb kedvenceim.Hogy honnan jöttek?Ugyanúgy nem tudom,mint,ahogy a többinél sem.Hanem,ahogy jövök ki minap a műhelyecskémből,megakadt a szemem az én borzas diszemen,amit még évekkel ezelőtt szedtem össze az utcán.
Évek óta a nappalimban diszeleg,a telefon mellett.Mindig úgy találtam,hogy méltó disze a szobának a maga egyediségével.Hát innen jönnek az én lényeim!?Hiszen letagadhatatlan a hasonlóság.

A meska interjú hozzászólásaként Nesonka fogalmazta meg,hogy szerinte az alkotásaim a természetből fakadnak.Ingadozó virágfejekre,faágakra emlékeztetnek.Akkor arra gondoltam,érdekes meglátás.Mostmár tudom,hogy igaza van.
Hát,gondolom a Teremtő nem koppint az orromra,amiért másolom az alkotásait.Hiszen éppen Ő adta a kezembe a "látást" és kézügyességet.


5 megjegyzés:

  1. Továbbra is nagyon tetszenek a lények.

    VálaszTörlés
  2. Újra és újra beleszeretek a munkáidba! Amit te csinálsz, az már nem csak "készítés", inkább teremtés..

    VálaszTörlés
  3. Oriasi osszefugges lathato, igen.Nagyon tetszik, amit leirtal is:)

    VálaszTörlés
  4. Örülök, hogy működik a képfeltöltés! Engem első pillantásra szintén élőlényekre, állatkákra emlékeztetnek - rossz érzések nélkül, nem félek a soklábúaktól, még sosem találkoztam olyannal, amelyik bántani akart volna :) Akár növény, akár állat, egy a forrása, nagyon-nagyon tetszenek a lényeid!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm lányok és örülök!

    VálaszTörlés