2011. augusztus 17., szerda

Aranykapu vásár

Megint, vagyis először kimerészkedtem egy vásárra.A múltkori rendezvényen való szereplést tekintsük most főpróbának.De mivel ismét helyben volt, úgy éreztem, nem lehet kihagyni. Hát én csak úgy letottyantam a helyemre és vártam a jószerencsémet. De értek is folyamatosan meglepetések, örömök. Vajdasági bloggerinákkal, alkotótársakkal ismerkedhettem meg. Először Bernadett jött oda,majd Monica , aki az ékszereim alapján azonositott be. Nagyon örültem nekik. Azután a tévések kaptak le egy riport erejéig, te jó ég, élő szavakkal mennyivel nehezebb elmondani a gondolatokat, amiket én itt irogatok. A kamerafrász is kitört rajtam, mihelyt kikapcsolta, sokkal értelmesebben tudtam beszélni.Na, persze.
Azért az én kis csigaházamban sokkal nyugalmasabb az élet, azt hiszem egy jó ideig nem megyek ki vásározni. Sokkal összeszedettebb képet szeretnék magamról, az ékszereimről mutatni.Nem tudom, miért fontos ez nekem, talán csak hiúság, vagy azért, mert úgy érzem,hogy meg tudnám csinálni, többet tudnák ennél, csak ugye a lustaság, vagy nem vagyok elég céltudatos.
De a vásár egyenlegje mindenképp pozitiv, a Találkozások miatt. Ezt nem lehet monitor mögé bújva megvalósitani. És rácsodálkoztam az emberekre, akik rácsodálkoztak az ékszereimre.
Monika és Betty sokkal ügyesebbek voltak nálam, készitettek képeket a vásárról, eladókról, árúról, hangulatról. Az ő blogjukon láthatóak további képek.

7 megjegyzés:

  1. Szépek a munkák, és kell is járni ilyen rendezvényekre, mert a reklám mindig jól jön :)

    VálaszTörlés
  2. Így van! Ha nem tudják, hol keressenek, nem fognak megtalálni!
    Tessék akkor kicsit összeszedni azokat a gondolatokat és nem abbahagyni!
    Remélem jövőre is találkozunk ott, és még előbb valahol máshol!

    VálaszTörlés
  3. Teljesen hasonló helyzetben voltam én is hétvégén. A második -most goubázós- vásáromon voltam túl.
    Hasonló érzések, hasonló konklúzió:)

    Szerintem így sincs okod az alkotásaid megjelenése miatt aggódni. Csodás ékszereid vannak....és egyre szebbek lesznek:), egyre tökéletesebb "színpaddal"
    Itt is gratula az etsy-s eladásodért!!
    Jó, hogy végre láthattalak:)

    VálaszTörlés
  4. Köszi lányok ! Húú, meglehet nekem csak ez hiányzik, hogy valaki hajtson, hogy igenis mész, nem rinyálsz itt. Igazatok van, éppen ma keresett fel egy vásárló, aki a vásárban látott, onnan tudta, hogy létezem.
    Köszi neked is erabera, jó érzés, hogy tudod, miről beszélek.
    Az etsyre azért lenne mit rádolgozni, de most megint nem lesz időm.

    VálaszTörlés
  5. Én eddig csak a Meskán láttam az ékszereidet. Mónikánál olvastam a várásos beszámolót és nagyon megörültem, hogy megtalált. Nem tudtam, hogy van blogod is! De ezentúl olvaslak... szeretem az ékszereidet. Mert olyan szertelenek, vidámak, egyediek, rakoncátlanok, bájosak.... annyira sokfélék! Jó munkát! Puszi Marika

    VálaszTörlés
  6. Kedves Marika !

    Köszönöm a szavaidat, nagyon tetszik ez a jellemzés, hogy szertelen.

    VálaszTörlés