2011. szeptember 22., csütörtök

Hajszálon függ? Nem!






Egy kis újdonságot vezettem be, a medáljaim kicsit felpezsdültek, ezentúl nemcsak rézdrótra fűzve hordhatók, hanem a medálhoz szinben harmonizáló bőrszálon, vagy bronz szinű fém láncon. Egy jó ideje már gondolkodtam ezen, de csak most jutottam a kivitelezésig. Egy vásárló kérte a bőrszálat, de akkor hirtelen nem tudtam elővarázsolni, de nem felejtettem el a kérést. A láncot én gondoltam el, bár fém allergiásoknak biztosan nem felel meg. Meg a jó öreg rézdrót, néha arra gondoltam, hogy ez nem a legjobb megoldás, bár kétség kivül nagyon jól illik a medáljaimhoz, és a használók visszajelzéseiből az derül ki, hogy igen strapabiró, csak az a hátránya, hogy könnyen deformálódik. De mivel van, aki ezt válaszotta, hát marad ez is repertoáron.
A kapcsolókat saját kézzel gyártottam.

10 megjegyzés:

  1. Bőrszálon is elegáns! A kapcsolók jók lettek!

    VálaszTörlés
  2. A második medált én még nem is láttam! Olyan, mint valami különleges virág :)
    Egyébként szerintem az a legjobb,ha mindenki azon hordja, amin szeretné. nekem a bőrszállal vannak rossz tapasztalataim, nem valami strapabíró.
    A képek alapján viszont elég könnyen kikapcsolódnak ezek a kapcsolók! Nekem kicsit angynak tűnik a rés.

    VálaszTörlés
  3. Ezek az ékszerek hajszálon is jól mutatnának! Az első és az utolsó nagyon megfogott, az jutott eszembe, hogy a szögesdrót fogságából tör ki a gyöngy :)
    A kapcsok, amellett, hogy esztétikusak, szépek, igen praktikusak, mert nem törik le a körmöt mint azok, amelyeket nyomkodni kell!

    VálaszTörlés
  4. Köszi a véleményeket! Nekem a bőrszállal még nincs tapasztalatom, de elég baj, ha nem strapabiró. Tulajdonképpen a kapcsok is azért saját gyártásúak, mert attól félek a delfinkapcsok (amitől letörik az ember körme) sem valami tartósak. De lehet, hogy igazad van Sesame, hogy még majd tökéletesiteni kell. Bár ha láncon van, annál nem kapcsolódik ki, ezt tegnap teszteltem.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó ötlet, hogy választási lehetőséget biztosítasz. A kapocs stílusos, a nagy résen pedig egy apró mozdulattal lehet segíteni. Nem olyan rugalmatlan anyagból készítetted, ugye?

    VálaszTörlés
  6. A narancs színű medál belopta magát a szívembe!

    VálaszTörlés
  7. Artemisz, már egy ideje szemezgetek a 4. medállal. Szeretném megvásárolni egy 47 cm láncocskával. Hol tehetem meg.

    VálaszTörlés
  8. Ó, Erabera, nagyon örülök, hogy egész ennyire tetszik. Egy ilyen ártalmatlan sündisznó most fent van a Meskán, ott elérhető.

    VálaszTörlés
  9. Itt is írom, hogy megérkezett....éééés csodálatos!!! Köszönöm még egyszer!!!!!

    VálaszTörlés