2012. szeptember 19., szerda

Két kis könnycsepp





Egy mezei alkotónak hatalmas erőt adó reagálás egy szivből jövő visszajelzés. Nagyon kedves vásárlóm irta, hogy az alábbi zene hatására választotta e kicsi medált a "két kis könnycsepp" miatt. A muzsika A hölgyek levendulában cimű film zenéje. Nem néztem a filmet, nem tudom, miről szól, igy azt sem tudom, hogyan kapcsolódik hozzá a "könnyezés".
De, hogy a zenét meghallva, az első hangnál nekem is sirás fojtogatta a torkomat, ez valamit mégis jelent. De közben nem szomorú voltam, sokkal inkább boldog. Úgy éreztem a helyemen vagyok, pontosan ott, ahol lennem kell. És azt teszem amit tennem kell. Nagyon jó érzés tudni, hogy van kinek alkotni!

4 megjegyzés:

  1. Nem tudom eldonteni melyik szebb, a zene vagy az ekszered...nagyon szep!

    VálaszTörlés
  2. Én nem is szeretnék dönteni, mindkettő gyönyörű és valóban illenek egymáshoz! :-)

    VálaszTörlés
  3. Már hiányoltam a bejegyzéseid! :) Ha jól sejtem, a nagy gyöngy még az én küldeményem része, ugye? Gyönyörűt alkottál belőle, a zenétől meg olvadozok! :)

    VálaszTörlés
  4. Igen, valóban gyönyörű zene!
    Igen Sesame, a gyöngy tőled való, amit ismételten köszönök! Bevallom őszintén, előbb nem tudtam, hogy mit fogok kezdeni velük, de végül is nálam az ilyesmi úgy sincs "biztonságban". Előbb - utóbb az asztalomra kerül, azon pedig én is csodálkoztam, hogy ilyen népszerű lett.

    VálaszTörlés