2013. január 4., péntek

Új év kezdődik

Új év, új kezdet. Újra kezdeni az év bármely szakában lehetséges lenne, de sokszor mégis ilyenkor kezdünk bele. Elterjettebb, ez miatt már nyomatékosabb, ebből kifolyólag már eleve erőt adó.
Nincsenek fogadalmaim, nekem az is olyan elcsépelt. Vagy csak nem merek szembenézni azzal, hogy talán nem sikerül a fogadalmat betartani. Továbbra is terveim vannak. És nemcsak terveim, hanem ötleteim, pontosabban szólva ihleteim. Némelyiket évek óta húzom magammal, és van vadiúj is. Nem tudom "büntetendő" - e, ha az ember kapja az ötleteket és nem valósitja meg. Lesz - e idő múltával elegendő erő, amivel kitörhet és tovább loboghat. Reménykedem benne.
Nagyon szeretem a kis ékszereimet csinálgatni, szeretem a hozzá kapcsolódó internetes hajcihőt, a blogtól kezdve, a webárúházakon keresztül az amerikai vevőkig és mások alkotásainak csodálásáig.
Egy problémám van, hogy beskatulyáztak a bizsu kategóriába. Amit meg is lehet érteni, hiszen nem nemesfémmel dolgozom. És bármennyire is divatja van mostanság az újszerű dolgoknak, mégis bizsu, amit alkotok.
Úgy érzem több van bennem, egy - egy ékszer is eredetileg lámpa terv, egyéb lámpaterveim is vannak, tükörterveim és ami a legújabb, megnevezni sem tudom, azt mondanám festmény, de nem az, talán festményszobor. Ha van ilyen, hát nagyszerű, ha nincs, a gondolataimban már létezik.
Szóval ez a tervem az idénre, lehet hogy nem lesz elég ez az év, lehet sokkal több időt vesz igénybe. Egyenlőre azt sem tudom, hol mutathatnám meg, mert mindezt már nem fotókon szeretném bemutatni. Jaj, most hirtelen az jutott eszembe, egyáltalán be merem - e mutatni. Ugyanis elég vad és meghökkentő tervek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése