2010. november 27., szombat

Zöldellő réteken


Egy újabb darab a téli kollekciómból.Kezdek nagyon nem megelégedett lenni a fényképeimmel,főleg ezeknél a hosszabb nyakláncoknál.Nem tudom láttatni egészben sem a hangulatát,sem a kinézetét.Nem tudom,itt már vagy én vagyok kevés,vagy a gépem.De ez igy nem lesz jó,hogy sivárnak látszon egy dinamikus nyaklánc.

4 megjegyzés:

  1. Nem gondolkodtál azon, hogy házilag készítesz egy fénysátort?

    VálaszTörlés
  2. De,töröm én a buksim,hogy hogyan segithetnék a dolgon.Csak nekem a fotózás eddig annyi volt,hogy valakinek a lába maradt le,valakinek meg a feje búbja.Tárgyakat nem is nagyon fotóztam.Ezzel csak azt akarom mondani,hogy nem értek hozzá.De,azért az nyilvánvaló számomra is,hogy fény az kell,meg még valami,hogy minél élethűbb legyen egy-egy ékszer.

    VálaszTörlés
  3. Itt küldök Neked egy linket, egy egyszerű leírást a fénysátor elkészítéséről, nekem is bevált az ékszerek fotózásához. Sok sikert kívánok! Dorka http://kispad.hu/foto/201002/fenysator-hazilag.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+kispad+%28Kispad%29

    VálaszTörlés
  4. Kedves Dorka!
    Húú,nagyon köszönöm ezt a linket!Egyenlőre csak átfutottam,de már lelki szemeimmel látom az árnyék,bevillanás,zavaró háttér nélküli képeimet.Ráadásul nem fújja el a szél a kis fülit,mire éppen sikerült belőni.
    Mindig csodáltam a képeit azoknak,akiknek szép egyenletes a háttér,tökéletes megvilágitás.Őszintén,halvány lila gőzöm nem volt,hogy ezt mivel érik el.De,ha ez tényleg megoldható igy egyszerűen,annak nagyon örülök.

    VálaszTörlés