2011. június 28., kedd

Etsy avatar II

Múltkor bemutattam nagy csinnadrattával az avatar képem, ami már hónapokkal ezelőtt meg volt tervezve és kivitelezve, hogy ez lesz és tökéletesen meg fog felelni az arculatomhoz. Aztán egy hirtelen gondolattól vezéreltetve lecseréltem. Látom másoknál is, hogy sűrűn cserélgetik, keresik a legmegfelelőbbet. Sokat jelenthet ez is, mert különféle listákon csak az avatar kép, vagy vele együtt pár alkotás képe jelenik meg az Etsyn. És lehet az avatar kiváncsiságot felkeltő, vagy teljesen közömbös, ami azért nem mindegy.
Bár egy kicsit árulkodó ez a cserélgetés, keresgélés, azt is jelentheti, hogy még nincs kialakulva egy arculat.Én szeretném  magamról azt gondolni, vagy láttatni, hogy már letisztult a kép, de ez hülyeség. Két év alatt ez lehetetlenség. Főleg igy a "semmiből" előtörve.
Szóval az új avatar : nagyon szeretem ezt a képet, a baj vele csak annyi, hogy bezárkózást sugall. Vagy az nem gond? Van az embereknek annyi kiváncsisága, hogy megnézze vajon kincsek vannak ide bezárva, vagy csak ürességet takar?

6 megjegyzés:

  1. Nekem inkább határozottságot tükröz,kár hogy a tekinteted nagyon lefelé mutat,és a szemedből semmi nem látszik,a szem nagyon fontos inkább oldalra kellett volna nézni,szerintem te azért gondolod hogy a bezártságot sugallja!Határozottam jó kép!

    VálaszTörlés
  2. Lehetek őszinte :))) A másik nekem derűt és vidámságot + különlegességet sugározott:)bár ez a kép ,maga nagyon jó...

    VálaszTörlés
  3. Hát igen, ez a kép nem avatarnak készült, hanem az apokalipszis medálom bemutatásához.Ezért a lehajtott fej és a sötétség.
    Azt hiszem ingadozni fogok még egy darabig, és hangulattól függően változni.
    Köszönöm a véleményeteket!

    VálaszTörlés
  4. Oszinten? Nekem az elozo szabadsagot,jatekossagot sugallt - ez egy vedekezo, kevesbe baratsagos, nem hivogato kep....Olyan,mintha haritanad az erdeklodest........Bennem nem kelt jo erzest, ha valaki a ket oklet mutatja...

    VálaszTörlés
  5. Igen, Judit igazad van, de miért hagyom mégis !

    VálaszTörlés
  6. En is cserelgetem az avatarom, nem hiszem, hogy feltetlen egynel kellene maradni....bar errol megoszlanak a velemenyek....:)
    Ha nem ismernem a munkaid, az avatar alapjan punkos ekszereket gondolnek....:) Amugy,mint kep tenyleg jo!!

    VálaszTörlés