2011. november 11., péntek

Új fotók



Mindig nézegettem mások ékszerfotóit és láttam a lázas igyekezetet is, hogy egyre jobb és jobb legyen a végső látvány. Előbb arra gondoltam, felesleges a háttérbe berakni bármit is, csak elvonja a figyelmet a lényegről, vagyis az ékszerről. Valaki azt mondta, unalmas a sima fehér háttér és én még mindig csak arra gondoltam, csak  unalmas lehet, ha unalmas maga az ékszer, amit ábrázol. Na, de velem ez nem fordulhat elő ( khm. .) De egyre ötletesebb és szebb képeket láttam másoknál, ráadásul egyre sűrűbben zavart a saját képeim hátterének sterilsége. De ez még mindig nem volt elég a cselekvésre, hiszen akkor ki kellett volna gondolni valami megfelelő hátteret az üvegékszereimnek. Úgy tűnik ehhez kissé lusta voltam. Hanem történt egy pillanat, ami sugallta a megoldást, egyszerre többet is. Mi mindent lehet háttérnek használni, ami felfokozza, izgalmassá teszi a képeket, de úgy, hogy mégis az ékszer marad a lényeg. Itt láthatóak az első termések.

9 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek :) !
    Tetszik ez az "új" háttér is :) !

    VálaszTörlés
  2. hű, az első kép a kedvencem, de nem csak a háttér miatt :)

    VálaszTörlés
  3. Marianna! nagyon szepek!! az ekszerek is es a hatter is nagyon kulonleges:)Mindenkeppen kihangsulyozza a darabokat.

    VálaszTörlés
  4. Örülök, hogy tetszik Nektek! Nekem is, bár tegnap még egész el voltam magammal, de ma már nagyon hiányolom a képekről a napsütést, amit nem sikerült elcsipnem.

    VálaszTörlés
  5. Én is sokáig úgy voltam a fotózással, mint te.. :)Szerencsére most az egyetemen csak a saját kedvemre hallgatok egy fényképezésről szóló tantárgyat, remélem meglátszik majd az eredménye.. A bordó háromszög fülbevaló pedig "nagyon te vagy" :)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm!
    Sesame, a tanulásnak mindig van eredménye, biztosan meg is fog látszani a fotóidon.

    VálaszTörlés