2012. július 16., hétfő

Boszorkányság


Sötét üvegek és kicsi drótgömböcök mocorogva mozdulnak ki minden mozdulatra, mivel az elemek nincsenek leforrasztva, hanem szabadon garázdálkodhatnak. A második fotó ugyanazt ábrázolja, ezúttal a gép által boszorkányositva. Nekem tetszik, mint a gyereknek, hogy a világosból feneketlen sötét, a sötétből fénylően világos lett. Egy egész más élete ugyanannak, amit mutogatok, amit megszoktam. Erről valahogy az a gondolatom támad, hogy minden és mindenki másképpen is, ezerféleképpen létezik. Hát nem boszorkányság?

5 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszenek a munkáid, lenne egy olyan kérdésem, hogy a forrasztáshoz mit használsz? Én is kipróbálnám. Hagyományos pákával cinnel vagy lánggal vannak elkészítve? Hogy lehet antikolni? Mert olvastam a tojásos technikáról, de gondolom van komolyabb megoldás is :-)
    Köszi a segítséget!

    VálaszTörlés
  2. Helo, én klasszikus tiffany technikával dolgozom. Pákával, cinnel forrasztok, amit imádok, az antikolást patinával végzem. Őszintén szólva nem tudom, mi az a tojásos technika.
    Maga a technika számomra elsőbb rendű minden más kézműves technikánál, de szerintem mindenkinek megvan, az ami közel áll hozzá. Örülök ha neked is ez tetszik.
    Itt pl. minden anyag, eszköz megtalálható
    http://shop.glass-design.hu/index.php?cPath=64

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen a segítséget :-) Ezek a csüngő lógós ékszerek a kedvenceim, mint ez a lánc is :-)

      Törlés
  3. Boszorkányosan szép lett! ;) Az ilyen megfordított színű fotók nekem sose tetszettek, mindig olyan természetellenesnek láttam őket, de ez itt szuper! Olyan erőteljes, mintha egy cikázó villám volna a nyakadban!

    VálaszTörlés
  4. Ó, hogy ez milyen jó hasonlat!!! És tényleg igy van.

    VálaszTörlés