2011. március 22., kedd

Drótgömböc

Csak az jut eszembe erről : ronda és finom.Na,persze nem ajánlatos megkóstolni és nem is ronda,csak izgalmasan göcsörtös.

5 megjegyzés:

  1. Mert orulok, hogy megosztod a kreativ vilagod, gondolataid. S nagy kedveloje vagyok az izgalmas, egyedi ekszereidnek!:)
    http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

    VálaszTörlés
  2. Kedves Mariann!

    Minden alkotasod megcsodalom.Neha irsz, de akkor mindig olyat, ami befeszkeli magat a fejembe es napokig ott van, szeretem olvasni oket.Talan nem illik de en megis viszont ajandekozlak a sok Toled kapott szobol eggyel:)Nagyon orulok, hogy"ismerhetlek":)http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

    VálaszTörlés
  3. Nagyon érdekes darab! :)
    És nagyon köszönöm azt a jó szót, amit nálam hagytál, jól esett! Én nem biztos, hogy részt tudok venni ebben a játékban, mert kezdődnek a zh-s hetek, és valószínűleg felé se nézek majd a blogolásnak, de megpróbálok majd mindenkinek küldeni egy jó szót, aki szerintem megérdemli.. :)
    Itt meg is ragadnám az alkalmat, és küldenék neked is egy jó szót! :)Miért? Azért, mert hihetetlenül csodálom a kreativitásod, és nem mindennapi munkáid vannak, amibe teljesen beleadod önmagad! Téged, és ezeket a csodás ékszereket lehetetlen leutánozni! :)
    http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

    VálaszTörlés
  4. Ez valami nagyszerű,amit kieszelt Eszter ezzel a játékkal.Köszönöm nektek!

    VálaszTörlés