2011. március 26., szombat

Pókháló

Üvegpók és drót pókháló,valamiért visszatérő témám,de miért,amikor utálom a pókokat.Van már füli formájában,medál formájában és most nyaklánc formájában is készült.Na,de ez a pók nem mászkál és nem sző hálót sehol,tehát szerethető.

5 megjegyzés:

  1. A pókokkal érdekes viszonyban vagyok. Bár nem örülök nekik /különösen a lakásban/ tiszteletet érzek irántuk. Ha csak tehetem nem is ölöm meg őket, hanem valami puha rongyba fogva kiviszem őket és szerencsét kívánok nekik. Ezzel a pókkal még azt sem tenném. :)
    Jó szó gyanánt fogadd szeretettel:
    http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html
    (U.i.: Eszternek mégsem küldhetjük el a saját szappanát, pedig komoly készlettel kell rendelkeznie, ahogy elnézem! Most épp töprengek...)

    VálaszTörlés
  2. Köszönettel továbbítom Neked.
    Azt remélem tudod, hogy szeretek Nálad időzni:D
    http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

    VálaszTörlés
  3. A pok szerencset hoz,mondjuk a legyeknek nem, mert azt megeszi, de ennek orulhetunk mi, akik a szemtelen legyeket nem szeretjuk.A kutyam ha pokot lat, kiseri, megy mogotte es soha nem bantja, es libuc:)en is hasonloan teszek, mint Te, soha nem olom meg oket.
    Mariann ez a Te pokod szerencset hozhat csak, valaki szivet behalozza okvetlenul:)

    VálaszTörlés
  4. A pókokkal nekem addig nincs bajom, amíg nem másznak rám..szépen eléldegélünk mi egymás mellett! :) A pókos kollekciód meg egyenesen imádom, közeleg a szülinapom, majd emlegetem otthon.. ;)

    VálaszTörlés
  5. Hát,ilyen nagy tiszteletnek örvendenek a pókok köreitekben,erre nem gondoltam.Egyébként én sem nagyon tudok semmilyen rovarfélét sem megölni(ez alól kivétel a légy és a szúnyog)De nem hiszem,hogy tiszteletből,hanem nem tudom miért.Bár a pókok is rosszul járnak,mert porszivóval ritkitom az állományt.
    Köszönöm a szavaitokat!

    VálaszTörlés